Wat

Nieuwe en tweedehands stacaravans

EDC-caravaning specialiseert zich in de verkoop van nieuwe en tweedehands stacaravans en levert in gans België.

Haar gekwalificeerde werknemers staan garant voor een optimale uitlevering.

De EDC-werknemers zorgen ervoor dat het transport en de plaatsing van uw stacaravan op een professionele manier gebeurt zodat u kan genieten van optimaal stacaravangenot.

Mobiele chalets

Als u streeft naar een indeling en inrichting compleet volgens uw specifieke wensen en smaak dan wordt een mobiele edc-chalet ongetwijfeld uw droomhuis.

 

Vanaf de eerste kennismaking vormen de ideeën van onze klanten de basis voor een ontwerp van hun nieuwe woning. Aan werkelijk ieder détail wordt gedacht om uw mobiele chalet de gewenste indeling en uitstraling te geven: dakbedekking, buitenbekleding, dakgoten, ramen, kasten, bedden, gordijnen, keuken- en badkamerinrichting, muurbekleding, vloeren, … Elk détail is naar eigen inzicht en op maat aan te passen.

 

Mede dankzij de ervaring en kennis op het gebied van mobiele chaletbouw die onze partner (fabriek) jarenlang (+ 50 jaar) heeft opgebouwd, ogen onze mobiele woningen heel bijzonder.

 

Specialisme, professionalisme en het gebruik van duurzame materialen staan garant voor een kwalitatief en in het oogspringend hoogwaardig product.

 

De combinatie van goede productiemiddelen en ervaren vakmensen zorgt ervoor dat wij uw mobiele woning op de door u gekozen locatie naar uw volle tevredenheid kunnen afleveren.

Verhuureenheden

Stacaravans, mobiele chalets & trekkershutten

Als u als uitbater op zoek bent naar gepersonaliseerde stacaravans, mobiele chalets of trekkershutten die u als verhuureenheden wenst in te zetten dan bent u bij edc-caravaning op het juiste adres.

 

Graag werken wij in nauw overleg en volledig vrijblijvend voor u een voorstel uit. Aarzel dan ook niet ons te contacteren.

Sanitaire units

Ondertussen hebben we ons aanbod uitgebreid met privé sanitaire gebouwen voor campings. Hiermee willen wij inspelen op de markttendens van een eigen privé sanitair direct naast de caravan of tent. Deze op maat gemaakte gebouwen zijn leverbaar in diverse kleuren, onderhoudsvrij, eenvoudig te reinigen, vorstbestendig en blijvend verplaatsbaar.