Sanitaire units

Algemene info

Onze sanitaire units worden uitgevoerd met een zadeldak voorzien van stalen dakpanelementen, regengoten, afvoerpijpen en zijn blijvend verplaatsbaar.

 

De units zijn standaard rondom geïsoleerd met een wanddikte van 135 mm. Ze zijn voorzien van witte pvc-ramen en deuren met dubbele beglazing.

 

De binnenwanden worden afgewerkt met afwasbare-platen. De vloer is uit polyester met een aflopend douchegedeelte. Iedere unit beschikt over een technische ruimte waar alle leidingen gecentraliseerd worden.

 

Behoren allemaal tot onze standaardvoorzieningen: vrijhangende toiletten, ronde wastafels met éénhendel mengkranen, spiegels, thermostatische douchemengkranen, kapstokhaken, ventilator in elk vertrek, binnenverlichting op sensor, in elke ruimte een designradiator, buitenkranen, buitenstopcontacten en buitenverlichting op sensor.

 

De pvc-buitenbekleding is beschikbaar in diverse kleuren. Qua verwarming kan u kiezen voor centrale of elektrische verwarming.

 

Uiteraard werd bij het ontwerp ruim aandacht besteed aan het onderhoudsvrije karakter, het eenvoudig reinigen en de vorstbestendigheid.

 

Naast onze 4 basismodellen kan u altijd kiezen voor een op maat gemaakte en gepersonaliseerde sanitaire unit. Wenst u bij aankoop van meerdere units een sleutelplan? Geen probleem ook daar bieden wij een oplossing voor.

 

Hebt u vragen of wenst u aanvullende vrijblijvende informatie? Aarzel dan niet en contacteer ons.